Fórum FBC Rokycany
Listopad 21, 2008, 22:23:36 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Nainstaloval jsem nové fórum, zatím pouze ve vašich podpisech nejde správně čeština, změňte si je prosím. Pokud nekomu nepujde přihlášení, nechť si pošle heslo na svůj email. Pokdu nezabere ani to, kontaktujte mě na martin@m4rtin.com.

Domů   Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Novinky fóra  (Přečteno 1482 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Martin
Administrátor
I. liga v kecání

Pohlaví: Mužské

58740212 martin.podval@hotmail.com
Zobrazit profil WWW Email
« kdy: Duben 24, 2007, 22:30:09 »

Nové fórum jsem neinstaloval a hlavně nepřeváděl ze starého jen tak náhodou. Hlavní potíží vedoucí ke změně byla malá konfigurovatelnost a špatná nastavitelnost http://www.phpbb.com/ a tak jsem zvolil http://www.simplemachines.org/, které právě čtete.

Novinky pro čtenáře

Čtenář neocení novou administrační část, ale nové funkce pro něj.

• nová grafika
  • noví smajlíci
  • lze zobrazit všechny nepřečtené zprávy od posledního přihlášení
  • nechat si posílat emaily jako upozornění na reakce na vaše příspěvky
  • skupinu uživatelů

Je toho mnoho kosmetického. Hlavní novinky jsou dvě.

Kalendář

Aplikace obsahuje klasický kalandář s událostmi. Všichni trenéři, resp. příslušníci skupiny trenérů zde na fóru, mají možnost vkládat nové události. Bude se to týkat útkání, turnajů, soustředění, prostě všeho co souvisí s jejich činností. Ke každé události v kalendáři se vytvoří i příslušné vlákno ve zvoleném fóru pro vaše komentáře.

Každý profil uživatele vedle vloženého příspěvku obsahuje položku karma. Uživateli můžete stiskem tlačítka potlesk karmu přidat, či dát mínusové body tím druhým. Jedná se o takové hodnocení uživatele v rámci tohoto fóra za to jak se tu chová, co píše atd. Je to taková vnitřní korekce, uživatelé uživatelům  Úsměv
« Poslední změna: Duben 24, 2007, 22:40:02 od Martin » Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!